Medicijnen 1

Verhoog jouw weerstand

Jouw eigen gezondheid is altijd belangrijk, maar vooral in tijden zoals deze is het erg belangrijk extra aandacht te geven aan jouw lichaam. Je kan jouw lichaam beschermen door middel van genoeg vitaminen, mineralen, groente en fruit binnen te krijgen voor een sterke weerstand. Wij ondersteunen jou hier uiteraard in met alle info tot onze beschikking.

Bekijk alle weerstand boosters hier >>weerstand-vitamines-verhogen


Elke Serving van Redcon1 Med Kit wordt geleverd met 1500 mg visoliepoeder, 300 mg NAC, plus 200mg kurkuma-extract, 375mg mariadistel, 50mgb uniquinol en een zeer indrukwekkend vitaminecomplex, waardoor het een werkelijk indrukwekkende formule is. Med Kit is een perfecte formule voor jouw immuunsysteem en orgaanondersteunende supplementen.

Med kit render new 960x 510x510 1 medium

Redcon1 Med Kit All In One Vitamin Kit – 300 Capsules


Ons lichaam is niet in staat voldoende vitamines en mineralen aan te maken om in onze dagelijkse behoeften te voorzien. Om die reden hebben we producten nodig zoals SUPER VIT, die ons tot 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van enkele de belangrijkste vitamines en mineralen voor ons lichaam voorziet. Enkele van de vele effecten die we krijgen door deze vitamines en mineralen in te nemen zijn: een antioxiderede werking, de beste vertering van voedingsstoffen, de beste calciumopname en adhesie aan de botten, de beste cognitieve gezondheid, etc.

Quamtrax Nutrition Super Vit – 120 CapsulesSuper Vit 120 caps 600x600 1 medium


Vitamine C of is de bekendste vitamine. Vitamine C heeft een functie als antioxidant in het lichaam en is nodig voor de vorming van bindweefsel, de opname van ijzer en het in stand houden van de weerstand.
Applied Nutrition Vitamin C – 100 Tablettenvitamin c 2 600x600 1 medium